pošalji e-mail ..
superkuhinja.com
CUCINE STOSA - Namještaj Marko d.o.o. Katalog tradicionalnih kuhinja


KATALOG TRADICIONALNIH TALIJANSKIH KUHINJA - STOSA


TRADICIJA:

Više od 40 godina, iza svakog modela Stosa Kuhinje, možete pronaći svu strast i autentičnost obitelji. Jedan od vlasnika tvrtke, zajedno sa svojim sinovima, Davidom, Maurom i Leonardom, uspješno vodi tvrtku ka visoko zacrtanim ciljevima.


 
Tvrtka Stosa je osnovana 1964. godine po ideji gospodina Stolzi i Sani braće, od kojih i potjeće naziv tvrtke..

Tvrtka proživljava reorganizaciju imovine koja postupno dovodi vlasništvo u ruke obitelji Marurizio Sani

1996 god. novo radno postrojenje pokriva područje od 15 000 četvronih metara..

Tijekom ovih godina kompanija se razvila u dioničko društvo..


2007 godine odvija se suradnja sa studiom "Adriani e Rossi Edizioni" u kojem se razvio kompletan re-styling postojećih modernih kuhinja..



2008 godine zbog rastućih zahtjeva i promjenjivih potreba na kuhinjskom tržištu, vlasništvo kompanije se odlučuje za nove investicije i ulaže u povećanje proizvodnih hala za 15 000 četvornih metara..



Tijekom godina kompanija je doživila znažan rast zahvaljujući ulaganjima "Sanijeve" familije, a sve to, popraćeno je agresivnom marketinškom strategijom...





 



KOMPANIJA:

Stosa Cucine je tvrtka prepoznata kao jedna od najznačajnijih industrijskih entiteta u industriji namještaja. Strogo vezana na svoju izvornu regiju, Radicofani (Južna Italija), naslijedila je obrtničku baštinu. Tijekom godina, toskanska kompanija, započela je industrijski projekt koji će ju dovesti na 40.000 kvadratnih metara proizvodnih hala, ostvarivši više od 20 modela kuhinja između modernog i klasičnog dizajna. Sa svojim stalnim ciljem da poboljša kvalitetu proizvoda sa konkuretnim cijenama, Stosa je uvijek usmjerena na tehnološka istraživanja kako bi bila u toku s najmodernijim i najzahtjevnijim svjetskim tržištima.

Kvaliteta, tradicija i cijena proizvoda, su mudro pomiješani sastojci, koji Stosa Cucine predstavljaju tržištu kao pravi recept za odličan proizvod kojim se postiže značajan rezultat na tržištu kuhinjskog namještaja.

KVALITETA:

Kvaliteta ne znači samo dobar proizvod, u Stosa Cucine značenje pojma kvaliteta je duboko usmjereno na dizajnersko istraživanje, tehnologiju, proširenje ponude kuhinjskih modela, a podržano od strane stalnih produktivnih investicija. Za stalno poboljšanje.


CIJENA:

Stosa kuhinje osiguravaju najbolji omjer za cijenu koju plaćate. Svaki kvalitetan i vrijedan proizvod iziskuje razuman trošak.


TEHNOLOGIJA i DIZAJN:

Jedan od prepoznatljivih faktora Stosa kuhinja, uz čvrstinu i dinamiku koje povećavaju sposobnost za proizvodnjom vrhunskog kuhinjskog namještaja za sve veći broj kupaca, je element dizajna. U stvari, tvrtka posebnu pozornost posvećuje najnovijim trendovima u dizajnu usmjerenu ka današnjim potrebama u smislu funkcionalnosti i praktičnosti. Ovakav istraživački smjer u dizajnu povećava efekt i solucije finalnog proizvoda. Takav sofisticirani fokus je viđen i u proizvodnji, što govori da su velike investicije usmjerene na jamčenje maksimalne učinkovitosti proizvoda.




 

KONTAKT:

Za više infomacija o Stosa kuhinjama obratite se ovlaštenom predstavniku za Hrvatsku: 

NAMJEŠTAJ MARKO d.o.o.
T.C.SOLIDUM  Škorpikova 11/prizemlje
Zagreb-Jankomir
Tel/Fax 01 34 64 890
info@saloni-marko.hr

www.saloni-marko.hr



Galerija slika



  Unesi pojam:

  Županije:

  Gradovi:

 
http://www.namjestaj-mibel.com
http://www.manu-interijer.hr
http://www.smeg-hrvatska.com
http://www.rkvadrat.hr/
http://www.kuhinjezdjelar.com
http://www.stara-skrinja.com/
http://www.noltestudio.com.hr
http://www.lesnina.si/default.cfm?j=hr&r=hr&Kat=0201&poslEnota=
http://www.interijeri-zadro.hr
http://www.smeg-hrvatska.com/
http://www.kuhinje-bota.hr/
http://www.interijeri-beljan.hr/
http://www.javorovic.hr
http://www.solano.hr
http://www.paneli-matasic.hr
http://kanasta.hr
http://www.meblo.hr
http://dekorativni-umjetni-kamen.com
Koliko novaca biste izdvojili za novu kuhinju?






     Rezultati ankete